Downloaden? Neem contact op.
Een wens in vervulling

Maatwerk Kunst

Naast het creëren van mijn eigen autonome kunstwerken, maak ik ook schilderijen en tekeningen in opdracht. Bent u op zoek naar een kunstwerk dat speciaal voor u is gemaakt, voor uw huis? Passend bij uw interieur of in een werkruimte? Elke gewenste techniek is hierbij mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan: Olieverf, acrylverf, mixed media, potlood tekeningen, pentekeningen, pastel, plakkaatverf of aquarel? Op papier, op canvas, of op een muur? Dit is allemaal bespreekbaar, samen komen wij tot een concept passend bij uw behoefte en zorg ik voor de artistieke invulling waarbij u professioneel geadviseerd wordt.
Of misschien bent u op zoek naar een chique en originele invulling voor een event, of (trouw)feest? Ik schilder ook op locatie en weet entertainment te brengen door de sfeer  in de ruimte ter plekke vast te leggen middels tekening of door te schilderen. Is dit wat voor uw georganiseerde gelegenheid? Of zoek een bijzonder persoonlijke kado om te geven?
Als u geïnteresseerd bent en graag meer wilt weten,neem dan gerust contact met mij op om op geheel vrijblijvende basis de mogelijkheden te bespreken.

Proces bestellen maatwerk

1 U maakt gebruik van het contactformulier en omschrijft in het kort wat uw wensen zijn.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op via mail. U ontvangt van mij een uiteenzetting van het bestelproces en een formulier met hierin een aantal vragen over het soort kunstwerk en uw specifieke wens.

3 U mailt het ingevulde formulier terug met mogelijk als bijlage een of meerdere foto’s van het onderwerp dat u geschilderd wilt hebben en/of de ruimte waarin het kunstwerk geplaatst gaat worden. Is het voor u lastig om het voorbereidend gesprek via de mail te voeren, dan kunnen wij dit uiteraard ook telefonisch of via Skype doen.

4 Wanneer ik voldoende weet, mail ik u een voorstel. Na uw akkoord ga ik aan de slag.

5 Als het kunstwerk vervaardigd is, neem ik contact met u op in verband met de betaling en levering.